Stalling

De meeste mensen kiezen ervoor om gedurende de wintermaanden hun boot uit het water te halen; voor behoud van het schip en het reduceren van het onderhoud. Op de werf van Tradewind Yachts kunt u terecht voor binnen- en buitenstalling, zowel tijdens de winter als voor een korte onderhoudsstop gedurende de zomer.

Onderhoud of reparatiewerkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden of zelf uitvoeren. In onze gezellige Engelse pub kunt u dan even uitrusten en van gedachten wisselen met andere bootliefhebbers. Indien u tijdens de stalling werkzaamheden aan uw schip door ons wilt laten uitvoeren is korting op de stallingkosten mogelijk.

Tegenover de 18e eeuwse schuur, welke onze showroom, werkplaats en kantoor huisvest, bevindt zich het verharde terrein van ca. 7000m ² en een nieuwe moderne botenloods, die onze stallingscapaciteit op ca. 1.700 m² brengt. In de nabije toekomst willen wij dit nog uitbreiden met een loods van 800 m².

De binnen- en buitenstalling ligt op loopafstand van de haven van Walsoorden. Alle hijs-, helling en transportwerkzaamheden voeren we uit met moderne apparatuur en gecertificeerde vakmensen. Met de uiterste zorg worden schepen in de loods gestald, zodat ze veilig en droog staan. Of we stallen de schepen op het verharde terrein, waarbij op verzoek de mast van de boot wordt gehaald, zeilen en kussens droog worden opgeborgen en indien noodzakelijk het schip winterklaar wordt gemaakt.

Graag geven wij een gespecificeerde offerte van de stallingkosten indien u het type schip, de maximale buitenafmeting, het gewicht van het schip en eventuele specifieke wensen aan ons doorgeeft.