Tradewind 35′

De Tradewind 35 is een bekende oceaan cruiser met een decennia lange geschiedenis. Het gaffeltuig en de knikspant, welke zo kenmerkend zijn voor de Atoll en de Islander, zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een zeer mooi kottergetuigd vloeiend S-spant, langkiel zeiljacht.

Dit meest succesvolle John Rock ontwerp omvat alle beproefde kwaliteiten en boezemt dan ook alle vertrouwen in. Door de lange kiel en grote waterverplaatsing is het zeilschip eenvoudig te handelen en bezit ze uitzonderlijke zeewaardige zeileigenschappen wat het tot een genot maakt om met haar te zeilen. Of het nu gaat om toeren langs de kust of een oceaanoversteek, de Tradewind 35′ verzekert u een snelle, veilige en comfortabele overtocht.

Met een Yanmar 40pk dieselmotor en een drie blads schroef is het schip gemakkelijk te manoeuvreren in de haven en voldoet het aan alle eisen die gesteld worden aan een zeiljacht voor op de oceanen. Het flush voordek maakt zeilhandelingen gemakkelijk en de diepe kuip geeft veiligheid en bescherming tegen de elementen.

De teakhouten afwerking en aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar. Het interieur biedt een grote salon van meer dan zes voet stahoogte, een ruime kombuis en een kaartentafel die ideaal gelegen voor is het comfort van de navigator. Verder naar voren de ruime, goed uitgeruste douche- & toiletruimte, een aanvulling op de luxe eigenaarshut, met een aangrenzende locker.


Romp Polyester
Slaapplaatsen 6
Lengte over dek 10,67 m
Breedte3,20 m
Diepgang1,68 m
Stahoogte1e level 1,80 en 2e level 2,10 m
Zeiloppervlakte67,37 m²
Ballast 4.000 kg
Waterverplaatsing 8.980 kg
Waterverplaatsing/ballast ratio 44 %
Motor merk Yanmar 40 pk
Richtprijs € 395.000,-