WALSBAY… Home of Tradewind Yachts & Lion Classics

Verscholen achter de dijken van de Westerschelde, waar reusachtige vrachtschepen hun misthoorns door de nacht laten klinken, ligt een klein vrijstaatje, genaamd Walsbay.

Het hart van Walsbay is een meekrapschuur uit 1778. Hier brengt Lion Classics, met veel oog voor detail en de geur van olie en leer, klassieke auto’s van veelal Engelse makelij terug in hun oude glorie. Daarnaast is er een select aanbod van oldtimers te koop.

Walsbay herbergt ook een werf voor de bouw van moderne zeiljachten met een traditionele look en voor de restauratie van hoofdzakelijk traditionele schepen.
Mahonie, messing en brons kenmerken de zeewaardige polyester zeiljachten van Tradewind Yachts. Het aanbod gebruikte motor- en zeilschepen bestaat deels uit houten, maar ook grotendeels uit polyester boten.

Wij heten u van harte welkom in Walsbay.
Voor een ontmoeting tussen klassieke auto’s en boten.

De prachtige omgeving van het Zeeuws-Vlaamse landschap en de karaktervolle werkplaatsen maakt Walsbay een unieke plek voor een ongedwongen samenkomst met vrienden, collega’s en zakenpartners.

Maar ook voor auto, fiets en wandel clubs is Walsbay een ideale lokatie
voor een korte stop of afsluiting van een tour tocht.

Een rondgang langs de karakteristieke werkplaatsen in combinatie met een hapje en drankje in de eeuwenoude Meekrapschuur tovert altijd een lach op de gezichten van onze bezoekers.

Bezoek de Walsbay website voor meer informatie (http://www.walsbay.com)

Of neem gerust contact met ons op.

Contactinformatie:
Walsbay
Walsoordensestraat 11A
4588KA Walsoorden
info@walsbay.com
www.walsbay.com
+31 (0)114 746000 / +31 (0)6 22 45 05 64

Walsbay op Facebook
Walsbay op Pinterest

 

 

Bezoek ook de website van Walsbay. (http://www.walsbay.com)